duminică, 25 octombrie 2015

Cele ” Trei grații”



3 – Definește echilibrul și suficiența



  •       Trei, spun chinezii, este numărul perfect, expresia totalității, a desăvârșirii, căci nu i se poate adăuga nimic.
  •         Trei este numărul principiului masculin, în mai multe tradiții străvechi, fiind reprezentat printr-un triunghi cu vârful în sus.
  •         Trei este cifra " perfectă " în gastronomie . Trei sunt mesele principale ale zilei și tot 3 sunt sunt felurile de mâncare de bază ale prânzului . Pentru a respecta bunele maniere la masă , trebuie să știi să folosești  cel puțin trei tacâmuri : lingura , cuțitul și furculița . Iar o masă echilibrată are trei feluri de băuturi : un aperitiv , o băutura care însoțește felul principal și una  de desert sau un digestiv. Preferăm să închinăm de trei ori paharul .
  •         Adepţii lui Pitagora credeau că primul număr adevărat a fost numărul 3. Însă, părerea lor poate că nu era prea îndepărtată de adevăr, având în vedere că 3 este primul număr care formează o figură geometrică – triunghiul. De asemenea, este considerat un număr al armoniei, al înţelepciunii şi al înţelegerii.


Amprenta lui 3 obligă locatarii unei case să gândească pozitiv. Așadar, achiziționați cele ” trei grații” De Acasă: Țuica de pere, Țuica de caise și Vinars de Bârlad!



Despre "Cele 3 grații” puteți citi în articolele precedente:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu